Подкрепям 24 май да бъде национален празник. Това е символът

...
Подкрепям 24 май да бъде национален празник. Това е символът
Коментари Харесай

Денков: Няма смисъл да се убиваме сами по пътищата

Подкрепям 24 май да бъде народен празник. Това е признакът, който ни води към бъдещето. Но мястото за тази полемика е в Народното събрание.

Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков. Той беше на посещаване в Института за компютърни науки, изкуствен интелект и технологии.

Аз не диря война с никого. На нас ни би трябвало успокоение в политическия смисъл на думата, с цел да можем да си осъществим програмата и хората да могат да стартират да живеят по-добре.

„ Всяка институция би трябвало да работи съгласно това, което ѝ е наложено като права и отговорности. Задълженията на държавното управление са да осъществим управническата си стратегия “, уточни той.

Как да понижим злоупотребата с алкохол и дрогираните водачи, очерта проблемите той.
Има работна група, която преглежда наредбите и е проведено закупуването на техника, която да форсира инспекцията на използването на опиати. Трябва да оборудваме 3 лаборатории. Няма смисъл да се убиваме сами по пътищата, разяснява министър председателят.

Той изясни, че има голяма разлика в инспекцията за централизация на алкохол - тя се прави сега, относително бързо. За опиати - методът е различен и се изисква повече време.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР