Подкрепата за Германската социалдемократическа партия (ГСДП) сред избирателите е нараснала

...
Подкрепата за Германската социалдемократическа партия (ГСДП) сред избирателите е нараснала
Коментари Харесай

Меркел все още е непобедима

Подкрепата за Германската социалдемократическа партия (ГСДП) измежду гласоподавателите е повишена с два пункта за последната седмица, с което левоцентристите съвсем се изравняват с антиимигрантската " Алтернатива за Германия ". Това сочат резултатите от седмичното изследване " А Ер Де-Дойчландтренд ", направено от " Инфартест димап ". Резултатите бяха огласени през днешния ден и представени от ДПА. Но ГСДП остава надалеч зад консерваторите на канцлера Ангела Меркел и опозиционните Зелени. Подкрепата за социалдемократите е повишена от 12 на 14 % за една седмица.

Без смяна (26 на сто) е поддръжката за Християндемократическия съюз и баварския му съдружник Християнсоциалния съюз, до момента в който електоралната поддръжка за Зелените е спаднала за една седмица с един пункт до 25 на 100. Проучването е осъществено в интервала 20-21 август измежду 1063 индивида с право на глас; маржът на грешката е сред 1,4 и 3,1 %./ Блиц

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР