Подкрепата на Южна Африка за палестинската кауза е кулминацията на

...
Подкрепата на Южна Африка за палестинската кауза е кулминацията на
Коментари Харесай

САЩ загрижени за нарастващите връзки на Южна Африка с Русия, Иран и Хамас: „Паднаха“ по пропагандата

Подкрепата на Южна Африка за палестинската идея е кулминационната точка на една объркана и все по-тревожна дипломатическа наклонност за страна, с която Съединени американски щати в този момент слагат под въпрос двустранното си съдействие, настояват критици.

" Южноафриканското държавно управление се хвана на кука, въдица и дъвка за съветската агитация ", Питър Доран, помощник-старши помощник във Фондацията за отбрана на демокрациите (FDD) и някогашен президент на Центърът за разбор на европейски политики, сподели пред Fox News Digital.

„ Русия предложи на всички африкански страни, че Съединените щати и западните сили са колониалисти, чиито ползи не съответстват с техните, до момента в който Русия и Китай са доброжелателни благодетели и другари в света “, сподели Доран.

„ Истината е, че Русия е най-лошата колониална мощ на 20-ти век. Русия е скрила това и не показва тази част от историята си на Южна Африка и толкоз доста африкански страни, изключително Южна Африка се поддадоха на съветската агитация за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР