Подкрепата на Волен Сидеров и Атака за кабинета Борисов, посещението

...
Подкрепата на Волен Сидеров и Атака за кабинета Борисов, посещението
Коментари Харесай

Николай Ненчев: Отдалечаваме се от Шенген заради подкрепата на „Атака” за кабинета

Подкрепата на Волен Сидеров и „ Атака ” за кабинета " Борисов ", визитата на съветския прокурор Чайка и кашата, която забърка президентът Румен Радев към закупуването на боен изтребител с дейностите на служебния кабинет, ни отдалечават от НАТ0 и Европейския съюз и аз съм мощно угрижен за това ” – сподели в Добрич ръководителят на Български земеделски народен съюз и някогашен министър на защитата Николай Ненчев. На въпрос по какъв начин ще разяснява изявлението на премиера Бойко Борисов, че могат да се ремонтират МИГ-овете, Ненчев отговори по този начин: „ Каквито и поправки да се създадат, нашите самотели не могат да разпознават натовските, а те ги одобряват като враждебни. Нужна е авионика, с цел да станат съвместими. ” Това той го пояснява и като мощно съмнение от страна на Борисов дали би трябвало да се дават тези пари.

„ 2,5 милиарда лв. са заложени с мои старания в тазгодишния бюджет, а в този момент, като няма договорка, те ще бъдат върнати назад в бюджета. В края на предходната година трябваше да бъде подписан договорът ” – разяснява Ненчев.

„ Водят се диалози сред десни обединения, в последните месеци излизаме със взаимни заявления по проблеми в правосъдната система, някои кадрови назначения, ще продължим да следваме тази линия. За бъдещия десен формат има задоволително време деликатно да бъде огледан и да бъде избран. Ще бъде изработен нов план с нова визия, с нови цели, с доста ясна стратегия за развиването на страната. Аз персонално съм доста мощно смутен за евроатлантическото ни участие. Мисля, че то е под действителна опасност, поради поканата и приемането съветския прокурор Чайка от първите мъже в страната. Това заплашва приемането ни в Шенгенското пространство ” – съобщи още Ненчев./24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР