Подкрепа на кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София

...
Подкрепа на кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София
Коментари Харесай

АБВ обяви подкрепа за Мая Манолова, Ивайло Калфин ще води листата за общински съветници

Подкрепа на кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София и издигане на Ивайло Калфин за лидер на листата за общински съветници – такава е оповестената през днешния ден от АБВ формула за присъединяване във вота наесен.

Решението партията да не издига личен претендент за кмет в столицата е доста добре премислено, а поддръжката за Мая Манолова е блян да се даде нужната на София атмосфера, обясниха от партийното управление на конференция през днешния ден.

Столична община не би трябвало да е отделение на Министерски съвет, разяснява водачът на АБВ Румен Петков, само че въпреки всичко означи, че цени високо напъните, които поставя Йорданка Фандъкова.

„ Нашата акция не е против, нашата акция е за столицата,за друга атмосфера на столицата, за друга технология, за различен режим на обвръзка - работа, регион, Столична община и за гласност при взимане на решенията и ясното обяснение за вложенията и целите, които ще се заложат в работата на мандата ", добави Петков. Акценти в предизборната визия на АБВ за столицата са възстановяване на инфраструктурата и битка с презастрояването.

Ще се явя доста стимулиран в локалните избори в столицата, даде обещание на собствен ред Ивайло Калфин. " Мотивиран съм, тъй като имам опит и от националната и от европейската политика. Имам визия по какъв начин наподобяват най-малкото и по какъв начин се живее в разнообразни градове в Европа и по света. Имам упоритост в София да се случат неща, които за жалост все още не се случват. Има потребност от друг тип среда, ръководство за София. Не отхвърляме това, което се случва - хубави неща като метрото и асфалтирането на някоя улица, само че като цяло методът, по който наподобява столицата ни не е това, в което бихме желали да живеем ", означи Калфин. Листата на АБВ за изборите е подготвена, в нея са „ хора, които познават добре целите на града “, уточни той и цитира имената на Юлиан Плачков, спортния публицист Явор Цаков и доктор Николай Цоцомански, няколко пъти обявяван за Лекар на годината.

АБВ занапред ще се записва в идващите дни за присъединяване в изборите за локална власт.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР