Подходящ тор за краставици, който им осигурява всички необходими условия

...
Подходящ тор за краставици, който им осигурява всички необходими условия
Коментари Харесай

Кой тор да изберем за краставиците?

Подходящ тор за краставици, който им обезпечава всички нужни условия за развиване е калиевият хумат. След използването му, незабавно ще забележите разликата.

Получаването на годишна продукция от висококачествени и здрави краставици, с висок рандеман от единица обработваема повърхност, е обща цел както за феновете, по този начин и за професионалните производители.

Използвайте калиев хумат. Това е повсеместен, само че доста ефикасен тор, който подтиква растежа и развиването на растенията и ги защищава от инсекти и заболявания. Когато се употребява вярно, краставиците порастват по-добре, дават по-здрави плодове, които могат да се съхраняват за по-дълъг интервал от време.

Преди да приложите този тор, ще би трябвало да съберете узрелите краставици. След това ще можете да приложите комплексния тор, който ще отстрани признаци като: пожълтяване на завръзите, увяхване и пожълтяване на листата и постепенно узряване на плодовете.

Вижте още: Съвети при поливането на краставиците

За да приготвите дадения тор, ще би трябвало прецизно да следвате инструкциите на опаковката, защото всеки производител има свои лични и дозите се разграничават. Разредете калиевия хумат в престояла вода, тъй като краставиците не обичат студена вода. Полейте почвата с чиста вода преди използване.

С използването на този подобаващ тор за краставици богатата годишна продукция ви е обезпечена.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР