Подходящ ден за среща със стари приятели, чакат ви приятни

...
Подходящ ден за среща със стари приятели, чакат ви приятни
Коментари Харесай

Подходящ ден за среща със стари приятели, чакат ви приятни емоции

Подходящ ден за среща със остарели другари, чакат ви приятни страсти. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
При опция ограничете кръга от хора, с които ще поддържате връзка през днешния ден. Ако е допустимо, и общуването с любимииия човек снижете до най-малко само че по този начин, че да не изпадне в неразбиране или пък да си фантазира несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е трансформирало отношението Ви към него… После ще се наложи да се борите с последствията на бурното му въображение.
Телец
Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудостите в връзките. Това може да бъдат компликации в обичания човек или с колгите по работата, само че в сегашния миг можете да споделите малко неща с който и да било. Разбира се, тази обстановка Ви визира както никой различен, само че за в този момент е най-добре да запазите успокоение и да наблюдавате, по какъв начин ще се развива обстановката. Ще пристигна време и за дейни дейности, само че това ще е по-късно. Сега просто би трябвало да научите за това, което се явява движеща мощ в създалата се обстановка.
Близнаци
Вече сте на 100 % подготвени да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се съобщи и на Вашите другари. Възможно е, те да почнат да вършат нещо сходно на това, което сте възнамерявали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия образец. Ако може да преразгледате проектите си и да се пренастроите на екипна работа, би било доста добре. Какво може да е по-добро от нов метод на деяние в компанията на остарели другари?…
Рак
Нищо не оказва помощ по този начин да се прояснят мислите, както изчистеният от проблеми ден, а днешният се оказва, че е тъкмо подобен. Поздравления! Това е един от тези спокойни дни, когато изпитвате наслаждение и се чувствате задоволени от ставащото, а не полагате за това никакви старания. Непознатите елементарно Ви стават другари, а и никой не Ви работи на нервите. Даже и в случай че някой се мушне на опашката тъкмо пред Вас, или заеме последното допустимо за паркиране място, Вие ще възприемете това напълно умерено, и дори с усмивка. Това оптимистично въодушевление ще ободри другите и ще „ отвори ” мозъка Ви за нови и забавни хрумвания.
Лъв
Струва Ви се, че сте човек от друго измерение. Не разбирате, по какъв начин хората могат да постъпват по подобен метод и по какъв начин могат да мислят с сходни категории. Мълчаливото Ви неспокойствие ще засегне и Вашия обичан човек. Затова връзките ви през днешния ден умерено може да бъдат наречени безмълвно неразбирателство.
Дева
Днес на Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да схване всичко, което вършиме и говорите, съществено. Ако не планирате да употребявате своето амплоа на смешник, ще се наложи да бъдете доста безапелационни, с цел да избегнете неразбирането.
Везни
Мислите си, че Вашият вътрeшен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо изключително в този момент. Когато Вашият разсъдък е зает с най-разнообразни хрумвания и мечти. Вярвате или не, само че има прийом да бъде взето под надзор Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви креативна сила. Просто би трябвало да сте подготвени да я насочите в нужната посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат през днешния ден, може да накара обкръжаващите да трансформират мнението си, и в последна сметка да си отворят очите.
Скорпион
Очевидно през днешния ден за представителите на Вашия зодиакален знак ще настане време, да се заемат шопинг.Май запасите в хладилника са нещо на изчерпване?… Само че звездите поучават, да не се престаравате. Има опсност да се снабдите с храни с изтичащ период на валидност, или с неприятното въодушевление на съпровождащите Ви лица….
Стрелец
Благоприятен ден за решване на домашни въпроси, както и за битови действия. Отношенията с роднините през днешния ден ще са доброжелателни и ще можете да намерите компромис по доста въпроси. Добре ще преминат срещите и заниманията с приятелите. Разговорите през днешния ден ще бъдат свързани с тънките въпроси на философията и религията. Избягвайте да взимате решения, в случай че не сте обмислили всичко до край, а по този начин също и използвайте своята вътрешен глас.
Козирог
Подходящ ден за среща със остарели другари и изобщо с хора, които от дълго време познавате. Новите запознанства, за жалост, няма да са толкоз приятни.Може и да имате проблеми в връзките с обичания човек: доста комплицирано ще бъде, да се избегнат различията и всяко от тях може да стане причина за съществени различия, даже в случай че работата се отнася за второстепенни неща. Използвайте деня за реализация на отдавнашни проекти, само че единствено при положение, че сте способни да преодолеете всички спънки независимо.
Водолей
През целия сегашен ден не са изключени непозволени дейности и импулси ( да вземем за пример незапланувани покупки). Ще Ви бъде мъчно да се удържите в границите на разрешеното, в случай че внезапно видите нещо съблазнително, автентично, излизащо от нормалните рамки. Не отдавайте изключително значение на внезаоно зараждащи астрономически пристрастия, защото още на идващия ден наред ще ги забравите, като че ли в никакъв случай не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви докара до меланхолия дори при незначителни загуби и неточности.
Риби
Отговорни сте за своя обичан човек даже и единствено поради това, че един път сте му посочили, че не Ви е безразлично по какъв начин живее и какво прави. Затова през днешния ден ще се наложи да си спомните за тази отговорност и да се опитате да го предупредите за грешката, която позволява и че би трябвало да е морално подготвен да заплати за нея.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР