Подгубернаторът на Калифорния Елени Куналакис отговори на този ход, като

...
Подгубернаторът на Калифорния Елени Куналакис отговори на този ход, като
Коментари Харесай

Гавин Нюсъм не иска да премахне Тръмп от гласуването в Калифорния

Подгубернаторът на Калифорния Елени Куналакис отговори на този ход, като предложи нейният щат да направи същото преди първичните избори на 5 март. Но нейният началник господин Нюсъм не е на борда.

„ Няма подозрение, че Доналд Тръмп е опасност за нашите свободи и даже за нашата народна власт “, сподели господин Нюсъм на 22 декември. „ Но в Калифорния ние побеждаваме претенденти на изборите. Всичко останало е политическо разпръскване. “

Г-жа Куналакис изрази желанието си да в профил господин Тръмп от гласуването в писмо до държавния секретар на Калифорния на 20 декември.

„ Подтикната “ от решението в Колорадо, госпожа Куналакис написа: „ Настоятелно ви приканвам да проучите всяка законова опция за премахване на някогашния президент Доналд Тръмп от първичните избори за президент на Калифорния през 2024 година “

Тя продължи: „ Калифорния е длъжна да дефинира дали Тръмп не дава отговор на изискванията за гласоподаване в Калифорния заради същите аргументи, разказани “ в решението на Върховния съд на Колорадо.

„ Конст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР