Подготвящият се за втория си сезон в шампионата на Североизточната

...
Подготвящият се за втория си сезон в шампионата на Североизточната
Коментари Харесай

Звездното трио на Дончево пред неофициален дебют


Подготвящият се за втория си сезон в шампионата на Североизточната Трета лига отбор на Устрем (Дончево) ще изиграе поредна контролна среща през лятото. Това ще стане в неделя от 18:30 часа на терена с изкуствена трева в Каварна, където дончевци ще мерят сили с представителите на новосформирания ФК Калиакра 1. Сред основателите за регистрирането на клуба е един от дългогодишните деятели на футбола в крайморския град – Димчо Филев, който е и треньор на тима.

Очаква се на стадиона край морето всекидневен дебют за третодивизионния състав да създадат новите попълнения Кристиян Димитров, Станимир Андонов и Даниел Граматиков. Не е изключено към тима да се причислят и други подкрепления, които да вдигнат равнището ни на показване спрямо предходния сезон в Трета лига.

До началото на есенните мачове на Североизток - 10 август, дончевци имат контрактувани още две инспекции. Сигурни са спарингите с Орловец (Победа) на 28 юли, както и с Тополи на 4 август. Не е изключено в хода на подготовката да бъде провежда най-малко още една контрола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР