Подготвяхме план за мир. Течаха преговори между нашия премиер, американския

...
Подготвяхме план за мир. Течаха преговори между нашия премиер, американския
Коментари Харесай

Яир Хиршфелд, преговарящ за мир: Войната в Украйна осуети мирния ...

„ Подготвяхме проект за мир. Течаха договаряния сред нашия министър председател, американския президент Джо Байдън и престолонаследника на Саудитска Арабия за реализиране на мир сред Израел и Палестина посредством Саудитска Арабия и в съдействие с други страни ", разясни той.

„ Това не включваше палестинците, само че Европейският съюз работеше по повторно със Саудитска Арабия и ОАЕ, както и със Секретариата на Лигата на арабските страни, с цел да види по какъв начин би могло да се стигне до двудържавно решение – Израел и Палестина “, сподели Яир Хиршфелд.

„ Ние по втората пътека, благодарение на холандско финансиране, работехме по разчертаване на териториите. Това към този момент беше почнало да се случва. Беше мир, който да стигне от Съединени американски щати през Европа към Израел и Палестина, Йордания, Египет “, сподели още той.

Според него проектите са се осуетили поради войната в Украйна. „ Руснаците започнаха ужасна война в Украйна. Получиха поддръжка от Иран. Всъщност и катарците, които подкрепяха „ Хамас “ и джихада, след промени стопираха да дават пари на ислямистите. Съчетанието на по-малко или никакви средства за „ Хамас “, международните старания за мир и фактът, че нямаше прогрес по процеса на договаряния за мир докара до тази ужасна офанзива, която беше скандална “, разясни още Яир Хиршфелд.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР