Подготвили сме софтуер за лицево разпознаване, към която проявяват интерес

...
Подготвили сме софтуер за лицево разпознаване, към която проявяват интерес
Коментари Харесай

Софтуер за лицево разпознаване в борбата с футболното хулиганство

Подготвили сме програмен продукт за лицево различаване, към която демонстрират интерес и от Министерство на вътрешните работи, предопределен е за битка с футболното безчинство. Това съобщи министърът на младежта и спорта Красен Кралев пред Би Ти Ви. Имам огромни упования и към закона за хулиганството. Полицията би трябвало да има водеща позиция при охраняването на футболните срещи, сподели още той.

За международно състезание би трябвало да имаш 60 стадиона, за европейско - 10, разяснява обстановката с кандидатурата на България за присъединяване европейското състезание по футбол. Ще упорствам да създадем два стадиона от 30 хилади места и един от 40 хиляди, което е по силите ни, сподели Кралев. Одобрени са Плавдив, Бургас и Варна. Във Варна ще трябват минимум пари, сподели Кралев.

Надявам се, че ЦСКА има опция да строи на настоящия терен на стадиона им и това би трябвало да се дискутира със столична община. Трудност има да бъде построен паркинг до стадиона им, само че казусът е решим, разяснява министърът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР