Подготовката за отбелязване на 100 години лека атлетика в Сливен“

...
Подготовката за отбелязване на 100 години лека атлетика в Сливен“
Коментари Харесай

Подготвят тържествено отбелязване на 100 години атлетика в Сливен

Подготовката за отбелязване на „ 100 години лека атлетика в Сливен “ е в ход. Десет дни остават до тържественото честване на вековния празник.

Историята на царицата на спортовете в града под Сините камъни и нейното развиване през годините ще бъдат припомнени и показани на формалната гала в зала „ Май “ от ръководителя на Спортен клуб по лека атлетика Михаил Желев “ Стефан Георгиев.
За Дарик радио той показа в задатък за събитието и описа за един от най-успешните спортове в Сливен.

Чуйте в аудиото...

Специалното събитие " 100 години лека атлетика в Сливен ", на което ще бъде маркиран един век от началото на сполучливия спорт в града, ще се състои на 27 април.

Празничната стратегия ще стартира с разкриване на непрекъсната галерия с снимки на изявени състезатели и треньори от сегашното, от близкото и далечно минало. Позиционирането на изложбата ще бъде във фоайето на покритата лекоатлетическа писта.

Същия ден ще се организира шампионат за всички възрастови групи, с присъединяване на клубове от страната. За спечелилите са обезпечени медали, грамоти и почетна значка „ 100 години сливенска лека атлетика “.

Тържествената гала ще бъде във вечерните часове в зала „ Май “. Там най-изявените сливенски спортисти и треньори ще бъдат наградени с плакети, купи и грамоти. Отличия ще получат и спортни деятели, съдействали за развиването на този спорт в града, района и страната.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР