Подготовката на Етър за подновяване на Първа лига ще се

...
Подготовката на Етър за подновяване на Първа лига ще се
Коментари Харесай

Етър ще се готви за подновяването на Първа лига на три етапа

Подготовката на Етър за възобновяване на Първа лига ще се състои в три стадия. Играчите стартират да идват във Велико Търново от през днешния ден.

Първите самостоятелни занимания на стадион " Ивайло " са планувани от 15 май. Чужденците Дино Мартинович и Флорент Боджадж ще би трябвало да изкарат и 14-дневна карантина.

Първият стадий е общоподготвителен микроцикъл навън. Той ще става с присъединяване на играчите по групи от по 4-5 състезатели с един-двама треньори. Предвиждат се по 4-5 занимания за деня по график, като всяко е по 60-80 минути. Задължително е спазването на минимално разстояние сред футболистите и треньорите 5 метра.

Вторият стадий е особено предварителен микроцикъл навън. Той към този момент ще е с присъединяване на 7-11 състезатели с 2-3 треньори, като ще има по 2-3 занимания в деня по график, всяко по 70-80 минути. Остава наложително минимално разстояние от 5 метра.

Третият от стадиите към този момент ще е в познатия цялостен валиант на тренировки - осъществяване на занимания с целия тим по преценка на треньорските управления, в това число образователна игра 11 на11.
 Етър също получи средства от мярката 60/40
Етър също получи средства от мярката 60/40

Между утвърдените клубове е и баскетболният Рилски спортист
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР