Подготовката на Арсенал за рестарта на сезона в Премиър лийг

...
Подготовката на Арсенал за рестарта на сезона в Премиър лийг
Коментари Харесай

Плановете в Арсенал за дербито със Сити се объркали заради играч с положителен тест за COVID-19

Подготовката на Арсенал за рестарта на сезона в Премиър лийг се е объркала поради обстоятелството, че един от играчите на лондончани е бил с позитивен резултат на теста за COVID-19. Според The Athletic това се е случило няколко дни преди дуела с Манчестър Сити и заради тази причина въпросният футболист, чието име не се разкрива, се е самоизолирал. Други двама, които са били в непосредствен контакт с него, също са били карантинирани.

След този случай клубът е провел още два теста на въпросния състезател, които са били негативни. Премиър лийг обаче признава единствено резултатите от формалните проби, тъй че в Арсенал е трябвало да изчакат идващия кръг от тези проби. Резултатите от тях са излезли два ни преди дуела против Манчестър Сити, т.е. тримата играчи, които са пропуснали четири следващи дни от тренировки, са възобновили занимания в деня преди мача с " жителите ".

Твърди се, че и тримата футболисти в последна сметка са взели присъединяване в дербито, макар че не са имали задоволително тренировки. Лондончани изгубиха с 0:3 на " Етихад ", а няколко дни по-късно позволиха второ проваляне - този път с 1:2 от Брайтън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР