Поделението на израелското военно разузнаване 82 000 не е работило

...
Поделението на израелското военно разузнаване 82 000 не е работило
Коментари Харесай

Най-доброто подразделение на израелското военно разузнаване не е работило на 7 октомври

" Поделението на израелското военно разузнаване 82 000 не е работило по време на офанзивата, осъществена от палестинската терористична формация Хамас против Еврейската страна на 7 октомври ", написа израелската медия мигнюз.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1129
" Причина за това е заповед на почитан офицер отпреди две години. Тогава той е постановил, че най-хубавото поделение на военното разузнаване на Израел, ситуирано край границата с линията Газа (палестинския анклав на брега на Средиземно море), няма да работи непрекъснато, а единствено 40 часа седмично. Офицерът се е стимулирал със редуциране на щатовете ", добави изданието

" Тази заповед усложни приемането и обработката на информация и стана една от главните аргументи за многото жертви и закъснелия отговор на Въоръжените сили на Израел ", уточни още мигюнз.

Медията добави: Военни от отделение 82 000 са предупреждавали, че Хамас приготвя масирано нахлуване. Най-малко два детайлни отчета са били изпратени от подразделението към военното управление. Оттам обаче са определили анализите на разузнавачите като фантасмагории.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР