Поддържа аналогов запис, но и безжично предаване на музикаMystik ще

...
Поддържа аналогов запис, но и безжично предаване на музикаMystik ще
Коментари Харесай

Mystik – преносим касетофон с нови технологии

Поддържа аналогов запис, само че и безжично предаване на музика

Mystik ще се опита да “докосне” почитателите на аналоговата музика
(снимка: Kickstarter)

Проект за ретро касетофон притегля интерес в платформата за споделено финансиране KickStarter. Разработчиците на Mystik приготвят артикул за почитателите на аналоговите звукозаписи, като в същото време са добавили някои от достиженията на актуалните технологии.

По-специално, Mystik е оборудван освен с излаз за свързване на кабелни слушалки, само че и с Bluetooth 5.0 интерфейс, с помощта на който касетофонът може да се употребява и като безжичен високоговорител.
още по тематиката
Освен това Mystik се зарежда от вградена батерия, която се зарежда през USB порт. Устройството може да записва аналогов сигнал, подаван към TRS конектор с диаметър 3,5 мм или от вградения микрофон.

Mystik е кадърен да възпроизвежда аудио в честотния диапазон 40-11000 Hz, при коефициент на експлозия не повече от 0,4%. Устройството поддържа касети с магнитни ленти от всевъзможен вид.

Ентусиастите, които желаят първи да се снабдят с ретро касетофона през септември т.г., могат да си запазят численост против сумата от 81 евро. Mystik към този момент е привлякъл над 30 хиляди $, при сложена цел от 50 000 евро, а до края на акцията остават още три седмици.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР