Под ръководството на Районна прокуратура – Самоков, Териториално отделение –

...
Под ръководството на Районна прокуратура – Самоков, Териториално отделение –
Коментари Харесай

Задържаха мъж за побой над малолетно дете в с. Вакарел

Под управлението на Районна прокуратура – Самоков, Териториално поделение – Ихтиман, се водят дейности по следствие по формирано досъдебно произвеждане за причиняване на телесна щета на малолетно лице в изискванията на домашно принуждение.

Понастоящем е открито, че в интервала от 22.01.2024 година до 24.01.2024 година, в частен дом в с. Вакарел, община Ихтиман, бил нанесен побой на малолетно момче. На потърпевшия били породени кръвонасядания в региона на лицето, оповестяват от прокуратурата.

Незабавно е задействан координационен механизъм за взаимоотношение сред институциите и организациите с присъединяване на представители на прокуратурата, полицейския орган, кметството на селото, персоналния доктор на детето и обществените служби. Пострадалото дете е изведено от фамилната среда и е под надзора на виновната институция.

Извършителят на действието е 33-годишният Д.Ц., който е притеглен в качеството на обвинен. С разпореждане на прокурор от Районна прокуратура – Самоков той е арестуван за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

Разследването продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР