Под ръководството на Окръжна прокуратура – Варна се работи по

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура – Варна се работи по
Коментари Харесай

Проверяват златарски магазин във Варна за контрабанда на злато

Под управлението на Окръжна прокуратура – Варна се работи по досъдебно произвеждане за контрабанда на злато, оповестяват от там за Moreto.net

Окръжна прокуратура – Варна следи и управлява досъдебно произвеждане за контрабанда на злато.

Целта на следствието е да се откри произхода на златни украшения, предлагани в профилиран магазин в града. Стоката е конфискувана, с цел да бъде тествано съществуването на всички държавни марки, изискуеми от специфична разпоредба за ювелирни произведения от доблестен метал с комерсиална цел.

Иззети са документи за генезис, показани от притежателите на магазина. Според тях златните украшения са добити през годините 1995 година, 1996 година, 2002 година, 2007 година

Предстои определяне на нейния генезис, както и дали се касае в действителност за доблестен метал или реплика на подобен. Процесуалните дейности, осъществени при необходимост, са утвърдени от съда с надлежния акт.

Работата по изясняване на обстоятелствата и събитията към случая продължава под управлението и надзора на Окръжна прокуратура – Варна. Разследването се осъществя от чиновници на отдел „ Североизточен “ на ГДБОП при Министерство на вътрешните работи.

Средствата за всеобщо осведомление бяха осведомени с данни от следствието на брифинг с присъединяване на административния началник на Окръжна прокуратура – Варна – Красимир Конов, наблюдаващия случая прокурор и представител на структурата – Радослав Лазаров и началника на отдел „ Североизточен “ на ГДБОП при Министерство на вътрешните работи – комисар Деян Горанов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР