Под прикритие е безспорно един от най-успешните и гледани български

...
Под прикритие е безспорно един от най-успешните и гледани български
Коментари Харесай

Как се промениха големите звезди от култовия сериал "Под прикритие"

" Под прикритие " е несъмнено един от най-успешните и гледани български сериали, даже и отвън границите на страната ни. Интересен сюжет, положителни артисти и майсторска режисьорска, само че и операторска работа. Това са все нещата, които вършат един сериал сполучлив и забавен за всички нас. Феновете са безапелационни, че желаят да има най-малко още един нов сезон, с цел да видят още от забавната развръзка. Дали това ще стане на този стадий не е ясно, само че едно е несъмнено - в ефира на NOVA имаме опция да си напомним епизодите на паметния сериал. Днес обаче ви разкриваме по какъв начин се трансформираха някои от актьорите в " Под прикритие ".

Ивайло Захариев стана много известен, посредством навръх ролята си в " Под прикритие ". Той продължава да бъде любим на дамите, само че сърцето му към този момент е заето. Преди време артистът показа невероятни фрагменти с новата си половинка – лъчезарната и елегантна Станислава Славчева. Двамата са дружно от месеци, пишат разнообразни медии, само че се познават от няколко години. За първи път се видели на благотворително събитие, на което участвали, само че дълго време връзките им били чисто другарски. Талантливият артист обаче е безапелационен, че Станислава няма нищо общо с раздялата му с неговата първа брачна половинка – Миряна, от която има две деца. Скоро имахме опция да гледаме Ивайло и в различен хитов сериал по NOVA  - " Пътят на достойнството ".

Виж още:

Захари Бахаров е другата огромна звезда, която несъмнено също е измежду любимците на дамите. За Бахаров като че ли времето е спряло, въпреки в този момент артистът да е с много буйна брада. Поне такива са част от последните фотоси, които споделя в Инстаграм. Иначе Захари, Асен Блатечки и Деян Донков играят дружно в исторически филм " Залог " на Светослав Овчаров. Действието се развива в края 19 в., и преглежда събитията към заговора против княз (тогава все още) Фердинанд и Стефан Стамболов - негов министър-председател по това време. Вече нямаме самообладание да забележим този филм по огромните екрани в страната.

Виж още:

Няма по какъв начин да пропуснем прелестната Ирена Милянкова , която с изключение на като модел, е много добра актриса, както сами видяхме в " Под прикритие ". " Аз съм част от българската мода към този момент десетилетия. Достатъчно дълго време, в което се случиха доста хубави неща. Отчитам най-големите достижения във взаимоотношенията, които реализирах с целия екип на фешън организация „ Визаж ”, тъй като за мен тя е част от фамилията ми. Аз израснах в нея ", разкри предходната година пред Красимир Боев моделът Ирена. Радва се, че е съумяла да се запази като човек и персона. Тя е майка на 6 деца, само че наподобява повече от изумително. 

Виж още:

Зрителите гледат Владо Пенев избръснат в " Под прикритие ", само че от много време той е също с гъста бяла брада. Актьорът няколко месеца радваше всички ни с наличието си в шоуто " Маскираният артист ", където дружно с Азис и Алекс Раева разгадаваха кои са звездите, криещи се зад забавните маски. Освен с присъединяване си в шоуто, Владо Пенев е една от огромните звезди и в медицинския сериал " Откраднат живот ". За жал неотдавна Владо изкара Covid-19. " Стоях вкъщи цялостен месец. Лекуваше ме доктор Томов. Когато ме преглеждаше, беше с маска, шлем, скафандър. Всъщност в никакъв случай не съм виждал по какъв начин наподобява онлайн ", показа артистът неотдавна в ефира на NOVA.

Виж още:

Мариан Вълев , който стана прочут и като Куката, с помощта на ролята си, също обича да се трансформира. Един път ще е безпрепятствено избръснат, а различен също с огромна брада. През лятото се заприказва за плевел романс сред Мариан и Цвети Стоянова. Връзката им не бе доказана публично, само че е известно, че са били много влюбени, въпреки в този момент да са разграничени. Скоро стана ясно, че Вълев ще взе участие в първия финансов трилър в България - " Спекуланти ". В лентата ще си партнира с Алек Алексиев, Радина Кърджилова, Дарин Ангелов, Дани Ангелов, Боряна Братоева. Режисьор е Георги Костов, а детайлностите показа при започване на годината Димитър Бенекин в изявление за " Монитор ".

Изображение: https://www.instagram.com/zbaharov/, https://www.facebook.com/milyankova, Мариан Вълев Фейсбук

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР