Под пълен секрет преди няколко дни Светлана Гущерова е дарила

...
Под пълен секрет преди няколко дни Светлана Гущерова е дарила
Коментари Харесай

Светлана Гущерова роди тайно

Под цялостен секрет преди няколко дни Светлана Гущерова е дарила брачна половинка си Християн с мъжки правоприемник. Пенсионираната плеймейтка настойчиво криеше бременността си и нито един път публично не удостовери, че чака второ дете. Така е постъпила и при раждането, държано в цялостна загадка. В петък обаче милионерската брачна половинка за пръв път от месеци насам се появи в обществената мрежа в цялостен растеж. Първо сподели новата си прическа във фризьорски салон, а по-късно се пусна по нощница и халат от личната ѝ сбирка, написа woman.bg.

Преди няколко месеца тя стартира лична фешън марка първокласни пижами. Изглежда младата майка е родила елементарно и безпроблемно, откакто откри време и за разкрасителна процедура и за реклама на личното си произвеждане. Не е ясно по кое време тъкмо Светлана е дала живот на бебето, само че пък очевидно наподобява в супер форма, като че ли въобще не е била бременна. Сигурното е обаче, че датата, на която се е родил новият член на фамилия Гущерови е авансово определена съгласно напътствията на персоналната ѝ астроложка Мира Кунева. Според нейните калкулации се роди и първото дете на Гущерови - Анелия Добромира, която към този момент е на година и половина.

Най-щастлив от появяването на бебето е дядото Добромир Гущеров, защото неговият внук ще продължи семейството. На този стадий към момента е тайнственост по какъв начин Светлана и брачният партньор ѝ са записали сина си в свидетелството му за раждане - дали на таткото Християн, каквито догатки се появиха, или на дядото Добромир. Преди появяването на Анелия-Добромира Светлана съобщи, че доста желае да продължи името на мъжа си Християн.

Ако въпреки всичко двамата са избрали името на дядото, то дъщерята и синът им ще бъдат адаши-Анелия Добромира и Добромир. Такъв казус към този момент имаме при друга ВИП дама - децата на Десислава Плевнелиева се споделят Йоан и Йоанна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР