Под надзора на Районната прокуратура в Стара Загора се извършва

...
Под надзора на Районната прокуратура в Стара Загора се извършва
Коментари Харесай

Прокуратурата с първи подробности за нападението с нож в Казанлък

Под надзора на Районната прокуратура в Стара Загора се прави следствие за породена междинна телесна щета на 32-годишен мъж в центъра на гр. Казанлък.

До момента е открито, че към 11.00 ч. на ул. " Славянска " в Казанлък е зародил спор сред двама мъже - единият на 62 година, и другият - на 32 година Последвало е намушкване с нож от страна на 62-годишния, по отношение на 32-годишния. Травмата е в коремната област. Подаден е сигнал в РУ-Казанлък. Раненият мъж е откаран във Филиала за незабавна здравна помощ, където му е оказана здравна помощ, а нападателят е арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.

По формираното досъдебно произвеждане, под управлението на Районна прокуратура в Стара Загора - Териториално поделение – Казанлък, е осъществен оглед на местопрестъпление. Предстои разпит на очевидци, в това число и очевидци на осъщественото закононарушение, като и назначение на здравна експертиза за установяване характера на породената телесна щета, споделиха още от обвиняването.

От там напомнят, че срокът на следствие е двумесечен.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР