Почуда, меко казано, предизвиква новината, че авиокомпания е отказала да

...
Почуда, меко казано, предизвиква новината, че авиокомпания е отказала да
Коментари Харесай

Да опазим децата ни от жестокостите на днешния свят!

Почуда, меко казано, провокира новината, че самолетна компания е отказала да назначи компаньон на 12-годишния наследник на посланика ни в Съединени американски щати, тъй като от компанията считали, че България била част от Руската федерация!?

Встрани от обстоятелството, че очевидно даже в 21 век има чиновници в известна компания, които не са наясно нито с географията, нито с политиката, само че става въпрос за дете, нуждаещо се от компаньон по време на полет. Ами в случай че това дете, да не дава Господ, беше болно, какво щеше да се случи?!

Някак безчовечно, грубо и нечовешко ми наподобява сходно отношение към дете, без значение чие е то и от коя страна иде.

Подобна дискриминация не трябва да остава без последици и реакция от страна на самата компания, а и освен. Поне едно опрощение се дължи на родителите от страна на превозвача.

Защото децата са почтени и не трябва да ги обременяваме с кривостите и несправедливостите на политиката в актуалния ни свят, нито с нечии интелектуални дефицити.

Ще напомня и един прочут откъс на Л.Р. Ност:

„ Не е наша работа да създадем децата по-корави, с цел да се изправят против жестокия и безмилостен свят. Нашата работа е да отгледаме деца, които ще създадат света по-малко нечовечен и безмилостен. “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР