Почти всички родни инфлуенсъри преминават през някакви козметични или пластични

...
Почти всички родни инфлуенсъри преминават през някакви козметични или пластични
Коментари Харесай

Стела и Сандев надуха джуките заедно? Инфлуенсърите шашнаха с видео

Почти всички родни инфлуенсъри минават през някакви козметични или пластични интервенции, целящи да ги създадат по-красиви. Някои споделят за дях, други крият, само че не и Стела Павлова, която назовава силиконовите си прелести " девойки ".

В TikTok обаче мацката се появи в компанията на Sandeff, с който наподобяват мощно преобразени. Устните са си значим подробност от живота на всеки роден инфлуенсър, а двамата сподели по какъв начин биха изглеждали, в случай че последват образеца на всички останали. Напомпаните им устни са в топ положение и несъмнено ни припомнят на джуките на Мара Отварачката, Джулката Гани, Андреа Иванова и други сходни гърли, които се надпреварват за премия " най-изкуствени устни ".

Виж още: Няма долни дрехи, няма кахъри: Джулия взе образец от Блажка и сподели съвсем всичко 

Добрата вест обаче е, че при Сандев и Стела всичко е единствено известен TikTok филтър, който преобразява лицето ви. Ако държите да се видите като оборотна столична кифла, то този филтър е единствено за вас.

Иначе Стела и Сандев не престават да са супер близки, само че не са още веднъж гаджета. Наскоро Стела разкри в Instagram, че има нова връзка и се усеща супер щастлива. Мъжът за момента е изцяло незнаен, само че евентуално в един миг Стела ще разкрие кой владее сърцето и леглото ѝ.

Виж още: Турбо гъзария: Пиленцата от Монако отпразнуваха " звезден " рожден ден

Изображение: https://www.instagram.com/stela.pavlova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР