Почти всеки ден имаме специализирани операции по пътя и контролът

...
Почти всеки ден имаме специализирани операции по пътя и контролът
Коментари Харесай

Знаков шеф на КАТ шокиращо за жертвите на Семерджиев!

" Почти всеки ден имаме профилирани интервенции по пътя и контролът е засилен. Въпросът е да се насити цялата страна с камери и хората да знаят, че на всеки 10 км има прикрито око, което ги следи и ще бъдат глобени при нарушавания. 50-60 000 лв. коства една стационарна камера ", това сподели комисар Тенчо Тенев, някогашен шеф на КАТ-София.

" Имаме доста добре построена тол система. Камерите за винетки с подобаващ програмен продукт могат да се пригодят за потребностите на Пътната полиция и всички останали служби.
-->
Според него има нарастване на водачите, седнали зад кормилото след приложимост на наркотични субстанции. " Отказът от тестване би трябвало да се третира като закононарушение. Ако се основат лаборатории за бързо тестване, няма да има потребност да се чака 5-6 месеца за кръвен тест.

Ако има по-бърз метод за проби за опиати, както е за алкохол, може просто да се изчака кръвния, с цел да се смъкват номерата. По-високи наказания и по-строги санкции за нарушителите на пътя ", уточни Тенев.

" Знаете ли, чудя се, тъй като сме си говорили с мой близки и другари за злополуката на бул. " Черни връх ", породена от Георги Семерджиев, при която починаха две млади девойки... ", стартира водещата Лора Инджова.

" За страдание огромна покруса, от която цялата страна остана потресена ", прекъсна я ексшефът на КАТ-София.

" Аз бях на 15-та минута от възникването на злополуката. Наистина има хора, които не би трябвало да са на избраните места - това са чиновници на ниските равнища, които работят на пътя и стопират и ревизират такива като Семерджиев. Не цялата система е отговорна за държанието на този... лидер.

Няма да загатвам къде беше едното умряло момиче, къде беше другото, къде бяха елементи от телата им. Такава покруса рядко се вижда и не желая повече да виждам такава покруса и такова местопрестъпление ", призна комисарят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР