Почти е пролетта и съвсем скоро прахта и отломките, които

...
Почти е пролетта и съвсем скоро прахта и отломките, които
Коментари Харесай

Shark пуска бърза разпродажба, спестявайки на купувачите £150 за най-продаваната безжична прахосмукачка

Почти е пролетта и напълно скоро прахта и отломките, които мързелуват към дома ви, ще бъдат по-видими от всеки път, само че това не е наложително случай, изключително в случай че имате задоволително мощна прахосмукачка, с цел да разбиете всичко с доста малко старания.

Ако към момента не сте се сдобили с мощна прахосмукачка и сте обмисляли да се сдобиете първо, в този момент е идеалната опция да извършите тъкмо това, защото Shark започва светкавична ликвидация, намалявайки £150 за една от своите бестселъри безжични прахосмукачки.

Можете да грабнете за по-малко е безжичната прахосмукачка Shark Detect Pro IW1511UK това е на първична цена от £349,99, само че купувачите, които употребяват „ еднократния “ код DETECTPRO на касата, ще получат отстъпката, намалявайки я до £199.

Кодът за отстъпка с стеснен интервал от време е годен до 14 февруари, след което офертата ще се върне към цялостната цена. Така че, в случай че се чудите дали безжичната прахосмукачка Shark Cordless Vacuum си заслужава инвестицията, ето вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР