Почти 20 години след смъртта на Тупак Шакур полицията подновява

...
Почти 20 години след смъртта на Тупак Шакур полицията подновява
Коментари Харесай

Защо отново разследват убийството на Тупак Шакур

Почти 20 години след гибелта на Тупак Шакур полицията възобновява следствието на убийството му. Може да звучи като сюжет на детективски сериал, само че е реалност.
 2Pac, Тупак Шакур, BMW, серия 7 и какъв брой коства колата на популярния мъртвец
Колата на 2Pac си търси нов притежател

В какво положение е и против каква сума се продава

Властите в Невада удостоверяват, че са издали заповед за обиск на дом, за който се счита, че има връзка с трагичната крах на именития рапър. Къщата се намира в градчето Хендерсън наоколо до Лас Вегас.

Именно във Вегас на 7 септември 1996 година Тупак беше прострелян в автомобила си, до момента в който чака на червен светофар. С няколко патрона в тялото си, той е откаран в болница, където умира седмица по-късно на 25-годишна възраст.

От полицията във Вегас отхвърлят да дадат повече информация какво тъкмо са търсели в къщата в Хендерсън, нито за какво тъкмо там, пишат Guardian. Подновяването на " студено досие " не е доста постоянно срещано в практиката й.

Изданието напомня, че следствието на убийството през 1996 година завършва бързо без задържани или обвинени, тъй като очевидците на случилото се отхвърлят да сътрудничат на полицията.

Тупак Шакур или 2Pac се счита за един от най-влиятелните американски рапъри въпреки и с дейна музикална кариера, траяла едвам пет години. Автор е на хитовите " California Love ", " All Eyez on Me ", " Changes " и " I Ain`t Mad at Cha ", има шест номинации Грами и е продал над 33 милиона албума.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР