Почнали да си помагат партиите взаимно, раменят си гласове, каза

...
Почнали да си помагат партиите взаимно, раменят си гласове, каза
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Партиите си помагат, разменят си гласове

Почнали да си оказват помощ партиите взаимно, раменят си гласове, сподели пред " Дневник " служебният вътрешен министър.Мисля, че има нарастване на натиска върху гласоподавателите по отношение на изборите през лятото, счита той.

" Отделните партии са почнали да работят дружно по места, с цел да получат от гласоподавателите ", сподели министърът.

" На телефина си имам сигнали, задоволително доста. Докато чаках, се получи сигнал от Благоевградска област, много сериозна. Става въпрос за нещо, което сме очевидци в годините обратно, че тече политическа търговия с гласовете на българските гласоподаватели, което считам за позорно събитие. Има политици, които губят доверие и намират способи да стимулират другите да гласоподават ".

Той акцентира, че " изобретенията за пазаруване на гласове са най-разнообразни ". Последното, което се е трансформирало в тендеция, е че се дават препоръки на хора, които са инфектирани с да споделят, че са контактни, с цел да има повече преносими секции и да се гласоподава с бюлетини, а не с машини.

Рашков обаче не сподели какъв брой са сигналите за сходни случаи. Самите общини вършат описи и хората декларират някакви болести, посочи той. 

" Прокуратурата следи накъде ще се развие политическият климат и в случай че усетят, че върви към смяна, са подготвени да спомагат ", сподели Рашков.

Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР