Почивка за Христо Стоичков това лято не е планирана! Този

...
Почивка за Христо Стоичков това лято не е планирана! Този
Коментари Харесай

Лудото лято на Христо Стоичков – от Златната купа до История

Почивка за Христо Стоичков това лято не е планувана! Този уикенд кавалерът на " Златната топка " влиза във кино лентата " КОНКАКАФ Голд Къп ". Най-големият български футболист ще е главен анализатор на американския тв колос " Унивижън " за шампионата на Северна и Централна Америка.

" Мачовете ще са жестоки – разяснява Стоичков. – Мнозина могат да се възхитят на качеството, което се играе в тези страни. Ще обикалям всички игрища. Винаги Щатите и Мексико са любимци, само че дано да забележим какво ще стане. "

Стоичков е ВИП-гост на финала в Чикаго на 7 юли. А по-късно се отдава изцяло на българските си почитатели. Кавалерът на " Златната топка " стартира тур из България със своята автобиография " Историята ". Книгата, написана в съатворство с Владимир Памуков, притежател на огромната премия за спортна публицистика " Черноризец Храбър ".

Изданието на " Софтпрес " доближи умопомрачителните за България над 50 000 тираж. В Русе се похвалиха с конференция за визитата на Камата. На 28 юли Стоичков ще раздава подписи в зала " Арена Монбат ". Сто русенски деца ще пресъздадат моменти от великото американско лято на 1994 година, от което мина четвърт век. Организаторите пуснаха билети по 25 лв., в които се включва и образец на " Историята ". Освен това Стоичков ще гостува в Петрич, Стара Загора, Плевен и Каварна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР