Почитателите на високите скорости ще видят и ще могат да

...
Почитателите на високите скорости ще видят и ще могат да
Коментари Харесай

Представят емблематична морска гама на YAMAHA в нов шоурум в Бургас

Почитателите на високите скорости ще видят и ще могат да закупят някои от топ продуктите на японския бранд

Добре пристигнали в YAMAHA. От основаването на Yamaha Motor през 1955 година до през днешния ден екипът извършва своята задача да даде на клиентите нещото, което всички японци назовават KANDO.

KANDO е възприятието на надълбоко задоволство и неспокойствие, което получавате, когато откриете нещо с изключителна стойност, качество и продуктивност. Това е вълнуваща страст, която добавя тръпката в живота ви!

Ние желаеме и вие да изпитате това чувство – освен, посредством нашите артикули, само че и от първия миг, само че и от първия миг, в който прекрачите прага на новия ни шоурум.

Всичко, което ще видите е проектирано и създадено от хора, които същински се любуват на работата си и чиято цел е да ви дават допустимо най-хубавото прекарване.

Така че, независимо дали идвате при нас с желанието да се състезавате по-бързо, да усетите пристрастеността от карането на мотоциклети или да намерите най-хубавото решение за интелигентно напредване, ние се надяваме че ще изпитате чувството KANDO – да ускорим пулса на сърцето ви и да забележим искрата в очите ви.

След броени дни тези думи, отпечатани на огромен постер, ще посрещнат всеки един клиент в новия ШОУРУМ на Yamaha в Бургас. Разположен на партерното равнище в блок 127 на ул. 24-ти пехотен Черноморски полк, ж.к. „ Лазур “, комерсиалният обект ще показа морската гама на марката и освен.

Почитателите на високите скорости ще видят и ще могат да закупят някои от топ продуктите на японския бранд, измежду които са:

Мощният извънбордов мотор Yamaha F200
 Подгответе се за вълнуващи моменти с висока мощ, защото елементът с 200 к.с. е пуснат на пазара с новаторска 4-цилиндрова настройка, осигуряваща гладко ускорение
 
 Вълнуващата нова интегрирана електрохидравлична система Steer-by-Wire за рулево ръководство предлага по-прецизно ръководство, по-плавно преживяване и понижена поддръжка, тъй че да получите повече развлечение и по-малко грижи
Джетът фантазия Yamaha GP SVHO

Вдигнете адреналина си на „ MAX “ с впечатляващия, въодушевен от надпреварите GP SVHO в емблематичния лъчезарен наситено лилавосин металик. Преминете оттатък границите на рисковото с ултрамощния 4-цилиндров мотор SVHO със суперчарджър компресор
 Прекосявайте вълните с цялостна убеденост с помощта на лекия корпус, тънкия дизайн и прецизното завиване, осигуряващи безупречни вълнуващи усещания
Отличният избор за туристически релакс и за фенове на спортните прекарвания - FX HO

Ще се влюбите до уши в тази изящна машина в искрящо бяло с бледосини елементи.

 

Обузданата мощ на новия 1898-кубиков мотор с горивна помпа с високо налягане и умна електронна система за ръководство на дроселовата клапа обезпечава плавна, мощна и ефикасна работа. Елегантният корпус и олекотената палуба от NanoXcel2® в комбиниране със забележителната система RiDE® дават обещание най-удобното и устойчиво ръководство, на което в миналото сте попадали.
 FX HO е същински повсеместен модел с функционалности като чисто новия 7-инчов екран Connext® с режими за сигурност и усъвършенстван надзор на придвижването, режим No Wake (без килватерна струя) и круиз помощник, първокласни седалки за трима, огромна, постоянна платформа за плуване, извънредно надълбоко ходило за качване назад на борда, двe дръжки за улавяне, доста място за предпазване – всичко това подсигурява първокласно преживяване независимо, с колегата, фамилията или приятелите
Тези безспорни любимци от морската гама на Yamaha са дребна част от цялата селекция в новия ШОУРУМ. Тук ще се оферират и ATV, скутери, истински аварийни елементи, аксесоари и облекла от японския бранд.

Шидзуока Моторс ЕООД (компанията носи името на едноименната префектура, където се намира централата на производителя) е формален представител и оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз на извънбордови мотори и джетове Yamaha. В новия шоурум ще намерите информация за най-новите артикули, технологии и услуги на японския бранд.

В очакване на откриването, можете да отделите минута и да разгледате уеб страницата от. В него в детайли е разказано цялото налично портфолио.

И както постоянно завършва първа част от дълготрайно деяние – to be continued…
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР