Почитателите на спа у нас стават все повече. Няма по-добро

...
Почитателите на спа у нас стават все повече. Няма по-добро
Коментари Харесай

Най-добрият спа хотел е в Банско

Почитателите на спа у нас стават от ден на ден. Няма по-добро превозване на уикенда или ваканцията от това да се отдадем на релаксиращи, подмладяващи и закаляващи процедури. Същевременно, бизнесът се развива и потребителите стават все по-взискателни. За благополучие, към този момент 10 години и у нас има петзвезден спа хотел от международна класа.

Най-добрият хотел e в Банско. Това е апартхотел „ “, ситуиран в непосредствена непосредственост на историческия и туристически център на това културно средище. Това е идеалната дестинация за всички, без значение от възраст и желания. Тук има всичко за всеки.

Рекордьорът в класациите

Още с откриването си в края на 2007 година, той притегля вниманието и стартира да оглавява класациите. През идната година е разгласен за отличник в категория „ Най-добрата инвестиция “ от сп. „ Туризъм и отдих “ и „ Най-добър план, осъществен през годината “ от съветската колегия на риълтърите „ БЕСТ Недвижимост “. Също отмъква и наградата „ Сграда на годината “ на 2008 година

Няколко години поред „ Лъки Банско “ е удостояван с оценката на Община Банско „ Най-добър хотел “, както и с разнообразни самопризнания от страна на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). Освен това комплексът е угрижен и за околната среда. Носител е на премията „ зелен Оскар “ за бизнеси от туристическата промишленост, виновни към природата.

Номер едно по света и у нас

Предимствата на хотела са оценени освен у нас. Той е лауреат на призове от „ CRYSTAL SKI & Holiday “ (за сезоните 2012 - 2013, 2015 - 2016 и 2016-2017), World’s Finest Hotels, Resorts & Spas (2014), Трипадвайзър (2014, 2016, 2017), профилирана спа премия на Фит Премиум (2015) и доста други. Стойността на Global Review Index на на хотела за 2018 година е с над 94 на 100. Това го прави притежател на най-високата оценка от страна на своите посетители от всички в страната.

Чиста вода без зачервени от хлор очи и раздразнена кожа

Басейните ни се обогатяват от време на време с минерална вода и се пречистват единствено с морска сол, с цел да се чувствате съвършено, когато плувате в тях. Имаме особено обособени елементи за деца както в откритата, по този начин и в закритата част на аква комплекса.

Сауна, парна баня, джакузи и още нещо!

Сауната и парната баня спомагат за отпущането на тялото и освежаването на кръвоносната система, а джакузито е отлично за аква масаж. Контрастните температури работят зареждащо и ускоряват имунната система. Можете да редувате загряващи процедури с няколко минути в ледена стая, или да употребявате системата ни за противоположен душ.

С внимание към най-малките посетители

Водните занимания са обичани на малчуганите. Детските уреди са в комфортна непосредственост, а спасителите се грижат за това всички да бъдем в цялостна сигурност, до момента в който си почиваме в спа комплекса.

Терапия със сол

Хотелът предлага опция за сесии по халотерапия – или другояче казано, лекуване със сол. Всички сме виждали солните лампи, които се употребяват за лекуване на болести на дихателните пътища, нервната система и други Халотерапията със солна стая е още по-мощен способ да се преборим с заболяванията.

Аюрведа масажите – шлагерът в спа културата

Тази антична науката за здравето води началото си още от зората на цивилизацията в земите на Индийския полуостров. Тя преглежда всеки от нас като самостоятелен и несравним баланс сред силите, които са ни присъщи по рождение, и тези, които натрупваме вследствие от взаимоотношенията с обкръжаващата ни среда.

Аюрведическите разтривки са съвършени за подмладяването, оздравяването и освежаването на кожата и целия организъм, както идеалните съпътстващи процедури в стратегии за намаляване и разкрасяване. Очистителният резултат на доста от тези ритуали ги прави подобаващи и за детокс режим. Също по този начин те имат антистрес влияние и се предлагат за релаксиращи ваканции.

В най-хубавия експертите на място могат да ви съветват за това на какъв масаж или процедура да се подложите, която да е подобаваща за вашата аюрведа конституция. Ще извлечете още по-големи изгоди, в случай че комбинирате аюрведа спа с индийска кухня.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР