Почитателите на Мария, Лорена и Фики ще имат щастливата възможност

...
Почитателите на Мария, Лорена и Фики ще имат щастливата възможност
Коментари Харесай

Мария, Лорена и Фики се събират за специално парти

Почитателите на Мария, Лорена и Фики ще имат щастливата опция да ги видят онлайн дружно на величествен концерт в столичния клуб-легенда Биад на 16 ти февруари. След мощните участия на Гъмзата, Лили, Борис Солтарийски и Преслава идва ред тази седмица и на едно необикновено трио - Мария, Фики и предизвикателната Лорена.

Мария ще се качи на сцената гордо с най-новата ѝ продобивка Секс знак на десетилетието. За другият сексимвол от мъжката половина Фики по който тийнеджърките припадат на негови участия, макар, че чака бебе от своята брачна половинка, ще провокира нечуван интерес към необвързаните девойки.

Лорена пък, която е щерка на Орхан Мурад, и изгря в общественото пространство на 14 години, се гордее с определението - "двойничка на Галена ". Определено триото от секссимволи ще провокира голям интерес в сива и скучна нощна София. В зоната за релакс ще бъдат посрещнати с плата от плодове и изискани мезета от Италия, с цел да се почустват като същински звезди.

"Поканихме любимците на България, тъй като нашите посетители ги обожават, харесват ги, веселят се ", споделя притежателя на клуба Димитър Иванов.

На 16 ти февруари тримата емблематични реализатори до ранни зори ще извисят глас от сцената на клуба с история. Веднага на идващия ден 17 февруари Камелия ще завладее с наличието си Biad в компанията на своя купонджийски духов оркестър Виво Монтана. Константин пък поема сантиментално щафетата за Деня на влюбените. Калина Шопова - Ася от София денонощно, футболиста Слачо Тошев, Жана Янева, Атанас Лазаров са единствено една дребна част от известните персони запазили си места в клуба.

Определено в седмицата на любовта от екипа на клуба няма да стопира с изненадите и провокациите.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР