Почитателите на красотата са възторжени от добавка, която настояват, че

...
Почитателите на красотата са възторжени от добавка, която настояват, че
Коментари Харесай

Феновете на красотата са възторжени от „страхотната“ формула за красота, която прави кожата „най-чиста някога“

Почитателите на хубостта са възторжени от добавка, която упорстват, че е преобразила кожата им. Формулата за хубост на Equi London се предлага в два разнообразни разновидността, или като капсули, или на прахуляк, и съдържа примес от 48 разнообразни витамина и съединения.

Купувачи, които са я употребявали, споделят, че е помогнала за изсветляване на тена им и чиста кожа като в същото време им дава енергиен подтик. Основната звездна съставна част е сместа GlowCutis. Съдържа хиалуронова киселина, пептиди от морски колаген вид 1, цинк, витамин С, дестилат от борова кора, ресвератрол и силициев диоксид, които подкрепят всеки стадий от клетъчния цикъл на кожата. Това освен укрепва кожата, само че се счита, че е добър метод за противопоставяне на преждевременното стареене на кожата.

С множеството добавки за хубост бихте очаквали да намерите колаген, който е извънредно известна съставна част в света на грижата за кожата, с знае се, че подхранва косата и ноктите, както и че е положително за ставите. Колагенът на Equi...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР