Почитателите на холивудския актьор Джордж Клуни вече няколко седмици обсъждат

...
Почитателите на холивудския актьор Джордж Клуни вече няколко седмици обсъждат
Коментари Харесай

Джоржд Клуни си изплака душата: Рева повече от близнаците... Господи, толкова съм изморен

Почитателите на холивудския артист Джордж Клуни към този момент няколко седмици разискват какъв брой доста е стар техния идол. Мнозина отдават внезапното утежняване на външния му тип на раждането на близнаците му.
На кинофестивала в Торонто Джордж Клуни се появи пред своите фенове и публицистите не в най-хубавия си тип: още повече беше измършавял, а под очите му имаше черни сенки. За срещата артистът за първи път трябваше да се раздели със своите деца, само че освен това с обич и деликатност сподели фотоси на малчуганите, предлагайки да се познае, кой от тях е момичето и кой е момчето. По думите му, близнаците се държат добре и съвсем не плачат. " Плача повече от тях. По четири пъти дневно, тъй като съм доста изтощен ", призна той.

Клуни описа пред " Дейли Мейл ", че от момента на раждането на близнаците животът му се е преобърнал с главата надолу. Той споделя, че даже не си е представял това, което с него се случва в този момент, макар, че всичките му другари имат деца, а самият той е кръстник най-малко на 20. Най-много той е шокиран от това, че с близнаците е комплицирано не в два пъти, а в доста повече.

" Единственото, което те желаят, е да ядат. Аз пребивавам, с цел да ги храня ", въздъхва артистът. Той разкри още, че се възхищава на своята жена Амал, която спи единствено по два часа в денонощието и му дава цялата си обич. Въпреки всичките компликации и непрекъснатата липса на сън, Клуни е благополучен, че е станал татко. той признава, че в предишното си е мислел, че целия му живот ще мине в работа, само че на 56 години ориста му е поднесла подарък. Даже два.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР