Почитателите на гръцката музика в България имат основание за вълнение,

...
Почитателите на гръцката музика в България имат основание за вълнение,
Коментари Харесай

Най-обичаният гръцки изпълнител Никос Вертис с грандиозен концерт в „Арена София“ на 11 октомври

Почитателите на гръцката музика в България имат съображение за неспокойствие, защото най-обичаният гръцки реализатор Никос Вертис разгласи своя нов величествен концерт в зала „ Арена София “. Събитието е планувано за 11 октомври , като билетите ще бъдат пуснати в продажба на 13 март посредством платформата ticketstation.bg .

След сполучливото си турне през 2023 година, озаглавено „ 20 години на сцена “ , Вертис се завръща в България, с цел да зарадва почитателите си с още едно незабравимо шоу. Предвижда се концертът да включва осъществявания на най-големите шлагери и най-красивите песни на изпълнителя, измежду които „ Thelo na me nioseis “, „ De me skeftesai “, „ An Eisai Ena Asteri “, както и новата му балада „ Argisame Kardia Mou “, която към този момент завладя музикалните ранглисти в Гърция .

За основаването на неповторимата атмосфера на гръцка вечер ще способства и оркестърът на Вертис, формиран от 25 музиканти, в това число майстори на бузуки. Очаква се зала „ Арена София “ да се трансформира в епицентър на гръцката музика и просвета, предлагайки на посетителите мултимедийно и светлинно шоу, което не отстъпва на най-хубавите гръцки клубове.

Никос Вертис, именуван още музикалният крал на Гърция , е роден на 21 август 1976 година в Холандия, а от шестгодишна възраст живее в Солун. Започва да се занимава с музика още в ранна възраст, като взема уроци по бузуки и пеене. С годините се утвърждава като един от най-обичаните и уважавани гръцки актьори, печелейки сърцата на почитатели по целия свят.

За най-запалените фенове на Вертис и гръцката музика, уредниците са планували и ВИП маси, които ще предложат извънредно прекарване онлайн. Без подозрение, концертът на Никос Вертис в „ Арена София “ ще бъде едно от най-запомнящите се събития за феновете на гръцката музика в България през 2024 година.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР