Почитателите на CD Projekt RED и чакащите появата на Cyberpunk

...
Почитателите на CD Projekt RED и чакащите появата на Cyberpunk
Коментари Харесай

Забавиха излизането на Cyberpunk 2077

Почитателите на CD Projekt RED и чакащите появяването на Cyberpunk 2077 ще би трябвало да поизчакат още малко. Това стана ясно след обява на студиото в обществената мрежа Twitter. В нея, един от създателите на студиото и негов началник Адам Бадовски заяви, че играта ще излезе на 17.09 вместо през април.

„ В момента се намираме на стадий, в който играта е изцяло приключена и може да се играе, само че има още работа за извършване “, споделят от CD Projekt. „ Night City е голям – цялостен с истории, наличие и места за навестяване, само че просто заради неговия мащаб и трудност, ние се нуждаем от в допълнение време за проби, коригиране и изглаждане. Желаем Cyberpunk 2077 да е нашето върхово достижение за това потомство и отлагането на излизането ще ни даде скъпи месеци, които просто ни трябват, с цел да създадем тази игра съвършена “.

Новината може и да звучи разочароващо за някои, само че в това време вдъхва убеденост, че Cyberpunk 2077 ще е нещо в действителност запаметяващо се, а когато приказваме за CD Projekt RED, студиото, което даде на света The Witcher, може да сме уверени, че ще е по този начин. А и въпреки това, какво са пет месеца в съпоставяне със седем години – преди толкоз се появи първия тийзър за Cyberpunk 2077.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР