Почитатели на Тодор Колев организираха по повод рождения му ден

...
Почитатели на Тодор Колев организираха по повод рождения му ден
Коментари Харесай

Концерт в памет на Тодор Колев в Маймунарника

Почитатели на Тодор Колев проведоха във връзка рождения му ден 26 август безвъзмездна прожекция на кино лентата " Господин за един ден " в кино " Кабана ". А на 31 август от 20 ч. ще се състои " Концерт-трибют на Тодор Колев ". Предстоящото събитие (от поредицата) по традиция ще е друго, занимателно и даже епично и ще бъде в клуб " Маймунарника ", показват уредниците.

" Концерт-трибют с песните на Тодор Колев " се провежда за първи път през 2011 година в тогавашния клуб " Строежа ", когато с цигулката си се включва и самият Тодор Колев. Той взе участие нееднократно в тези концерти дружно с известни актьори, а след гибелта му те не престават традицията с концепцията творчеството му да не бъде забравено.

Някои от участниците, които ще забележим в шоуто в събота, са имали достойнството да са на една сцена с неповторимия гений тогава и още пазят страстта и възхищението си от това. В изданията на трибюта през годините се включват разнообразни наши известни актьори, артисти и музиканти, които показват осъществяванията на артиста със собствен прочит и страст.

Със специфичен сет в събота ще се забавляваме с музикантите от " Джанго Зе ". В концерта за първи път с почит ще се включат Ерол ( " Уикеда " ) и Милица Гладнишка. Ще забележим още Люси Дяковска, Димо от " P.I.F. ", Ясен Зердев, Сърмата Хари, Прея и Косьо Лунгов. Във вечерта с песните на Тодор Колев ще ни посвирят Веселин Веселинов-Еко (бас китара), Велислав Стоянов (тромбон), Мартин Ташев (тромпет), Мирослав Иванов (китара), Милен Кокушаров (клавишни) и Росен Ватев (барабани).
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР