Почистването на тръби е истинско главоболие за всяка домакиня. В

...
Почистването на тръби е истинско главоболие за всяка домакиня. В
Коментари Харесай

Най-достъпният домашен способ за отпушване на тръби

Почистването на тръби е същинско главоболие за всяка стопанка. В случай на подобен проблем ние нормално използваме закупени средства или, в най-тежките случаи, се обаждаме на водопроводчик.

Днес ще ви разкажем по какъв начин да се справите даже и с най-тежките запушвания, без да употребявате нездравословни химикали. Този елементарен способ ще ви помогне да почистите запушените тръби без ненужно изпитание и разноски. И повече никакви химикали!

Това просто и на ниска цена средство може да бъде приготвено у дома за нула време. Всяка стопанка разполага с нужните съставки.

Ето какво ви би трябвало, с цел да премахнете запушването:
3 чаши сода за хляб;
1 чаша оцет;
1,5 чаши сол.

Как да приготвите домашно средство за отпшушване?

1. Смесете солта и содата. Изсипете сухата примес в запушената тръба (използвайте фуния за това). Поставете оцета на огъня и когато стане парещ, изсипете го в тръбата.

2. Накрая, излейте огромно количество гореща вода (голямо количество вода е належащо при огромно запушване).

При взаимоотношение на оцета със содата се образува мощна пяна. Този способ ще ви помогне да се справите с съвсем всяко задръстване. Когато на стените на тръбата няма нечистотия, водата ще тече свободно, без да се натъква на трудности по пътя.

Така че, това е може би един от най-лесните способи за разчистване на тръби с домашни средства. Вече не би трябвало да харчите пари и да употребявате химикали, които вредят на вашето здраве! Това на ниска цена средство го има във всеки дом и ще улесни доста процеса на разчистване!

Ако приятелите ви още не знаят за този елементарен метод за справяне със запушванията, не забравяйте да споделите с тях тази скъпа информация! Ще ви бъдат признателни!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР