Почистването на тоалетната и осигуряването на свеж и приятен аромат

...
Почистването на тоалетната и осигуряването на свеж и приятен аромат
Коментари Харесай

Тоалетната ви ще ухае винаги приятно, ако приложите този трик

Почистването на тоалетната и обезпечаването на пресен и прелестен мирис не е лека задача. Но през днешния ден ще ви представим един трик, който сигурно ще ви зарадва и улесни!

Обикновеното тоалетно казанче крие доста секрети. Освен своите непосредствени функционалности, то също по този начин е ужасно място да скриете нещо скъпо. Може да поберете всичко – парични спестявания, значими документи, деликатно опаковани в няколко пласта целофан.

А по какъв начин ви се коства концепцията да скриете там тубичка с паста за зъби? Разбира се, първата реакция на този въпрос е неразбиране. Много хора ще бъдат сюрпризирани и няма да схванат за какво да го  вършат. Нека се опитаме да разбираем.

За какво е нужно всичко това? Разбира се, не да чистите зъбите си по-късно с тази паста. Благодарение на нея ще поддържате свежестта в тоалетната за дълъг интервал от време.

Нека да размишляваме. Почистване на тоалетната – отговорно дело, само че да бъдем почтени, на никого не е обичано. Производителите на артикули за разчистване са измислили доста скъпи тоалетни блокчета, които спомагат за поддържането на непорочност и приятна миризма в тоалетната.

Забравете за това – в този момент дезинфекцията ще бъде доста по-евтина.

Нищо чудно, че нашите хора са измежду най-изобретателните. Ние предлагаме на вниманието ви този трик: свежестта на тоалетната благодарение на ментова паста за зъби.

За да извършите това, вземете елементарна паста за зъби. Дори може да е най-евтината, само че най-важното – ментовият мирис би трябвало да бъде включен в състава. В тубичката би трябвало да пробиете колкото се може повече отвори с игла и да я поставите в казанчето. И това е всичко. Свежестта на тоалетната е обезпечена. И не на последно място, налице са обилни икономии.

Вижте още: Направете си вино от ябълки в домашни условия

Ментолът освен ще сътвори приятна миризма, само че и ще дезинфекцира. Почистването на тоалетната, несъмнено, към момента ще се постанова. Но в този момент ще бъде допустимо да го вършиме доста по-рядко.

Всички гениални хрумвания са елементарни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР