Почистване на фурната може да се направи и без препарати

...
Почистване на фурната може да се направи и без препарати
Коментари Харесай

Почистване на фурната на печката без препарати и химикали

Почистване на фурната може да се направи и без препарати и химикали.

Знаете ли, че пяната за бръснене може да бъде превъзходен асистент в семейството? Тя може да отстранява мазните петна, оказва помощ при скърцане на порти и също така е отлична за бързо разчистване. Уверете се, че е доста повече от просто козметичен артикул.

Почистване на фурната без доста старания
Фурната е ослепително чиста и в това време съвсем без старания – просто напръскайте, оставете да подейства и можете да си извършите кафе. Всичко, от което се нуждаете, е елементарна пяна за бръснене!

Необходими са ви:
пяна за бръснене
гъба

Всичко, което би трябвало да се извършите, е да напръскате с пяната върху повърхността на фурната и да я оставите да подейства. Оставете за 2 часа и тогава почистете с гъба. Ако решетката е доста мръсна, ще би трябвало да я почистите по-щателно с тел да вземем за пример, само че повърхността на фурната се почиства бързо. Избършете с елементарна гъба и по-късно с чиста забрадка.

Без повече запотяване по прозорците
Ако имате този проблем, несъмнено знаете, че колкото по-влажно е времето на открито, толкоз по-запотени ще са прозорците. Освен времето, обаче, проблем са и мокрите пространства като банята. Ако не ви харесва непрекъснато да бършете прозорците, ние имаме страховит трик за вас, който работи. Всичко, от което се нуждаете, е елементарна пяна за бръснене.

Почиства батерията и неръждаемата стомана като нищо друго
Лесно и бързо почиства следите от водните капки и придава на металната повърхнина хубав искра. Просто нанесете върху повърхността, оставете за известно време и избършете.

Без повече скърцащи порти
Нанесете върху пантите, оставете за 10 минути и избършете.

Премахва боята от ръцете
Дори и при този проблем пяната за бръснене ще ви помогне. Нанесете върху ръцете си, оставете да изсъхне и измийте.

Без замъгляване по огледалото
Ако просто сте взели душ и в този момент имате безнадеждно мъгливо огледало, пробвайте тозипрост трик. Полирайте огледалото с пяна за бръснене. Пяната образува предпазен пласт върху повърхността на огледалото, върху който водните капчици не се задържат и огледалото остава чисто.

Вижте още: Тест на интуицията – коя от двете дами е майка на детето?

Премахва петна
Знаете ли, че елементарната пяна за бръснене е отлично средство за унищожаване на петна от грим, кетчуп, червило или доматен сок? Нанесете малко пяна върху петната, оставете за известно време. След това изплакнете с чиста вода или изперете, както нормално.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР