Починали в жестоката катастрофа на пътя Пловдив-Пазарджик са водача на

...
Починали в жестоката катастрофа на пътя Пловдив-Пазарджик са водача на
Коментари Харесай

Ето още подробности за зверската катастрофа край Пазарджик

Починали в жестоката злополука на пътя Пловдив-Пазарджик са лидера на единия автомобил, който е на 44 години от Пловдив и на другия - на 64 години от първомайското село Драгойново. Загинали са още мъж на 71 години и жена на 52 години. В МБАЛ Пазарджик са жена на 30 години, жена на 52 години и мъж на 48 години.

„ Беше 16,21 ч. Връщахме се от Пловдив и още не беше пристигнала полиция и пътят не беше затворен, показа Златка Костадинова, станала очевидец на следствията от жестоката злополука на пътя Пловдив-Пазарджик, в която починаха четири души. 

" Ударили са се челно бял и черен автомобил, като белият е останал на пътя, смачкан до неразбираемост, а черният е качен върху мантинелата до крайпътно дърво. Сблъсъкът е бил толкоз мощен, че предната част на колата е нагъната цялата, се вижда от фотографията ", споделя още дамата. 

До 5 минути пристигнали 3 коли за спешна помощ от пазарджишката „ Бърза помощ “, полицейска патрулка и кола на пожарната, настояват очевидци.

По принцип, този сектор от пътя Пазарджик-Пловдив е прав и ремонтиран преди 2 години. Някои го употребяват като скоростна права, разясняват някогашни катаджии.

„ Няма такава държава-без война и бедствия се трепем като мухи по пътищата. Сложете камери, в случай че би трябвало, през пет километра и всичко ще си пристигна на място “, разясняват в обществените мрежи във връзка жестоката злополука.

Окръжна прокуратура - Пазарджик следи досъдебно произвеждане за зародилото тежко пътнотранспортно произшествие. Извършват се дейни дейности по следствието за изясняване на аргументите. На мястото се намира дежурен прокурор.

Окръжният прокурор на Пазарджик Албена Кузманова е към този момент на мястото. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР