Почина Стив Харуел, вокалистът на американската група Smash Mouth, предаде

...
Почина Стив Харуел, вокалистът на американската група Smash Mouth, предаде
Коментари Харесай

Почина Стив Харуел - фронтмен на „Smash Mouth” и автор на саундтрака към филма “Шрек“

Почина Стив Харуел, вокалистът на американската група „ Smash Mouth ”, съобщи Би Би Си. Той си е отишъл на 56-годишна възраст.
Прочетете още
Харуел е бил в финален етап на чернодробна непълнота, заяви мениджърът на групата. До последно е получавал грижи в дома си. Починал е „ заобиколен от фамилията и приятелите си ”.

Причината за гибелта не е споделена, само че Харуел е получавал хосписни грижи през уикенда. Той умря в дома си в Бойс, Айдахо.

„ Стив Харуел беше същински американски оригинал. По-велик от живота воин, който се изстреля в небето като римска свещ “, сподели Хейс в изказване за CNN. „ Стив би трябвало да бъде запомнен с неговия хладнокръвен фокус и буйна решителност да доближи върховете на поп звездата. И фактът, че той реализира тази съвсем невъзможна цел с доста стеснен музикален опит, прави достиженията му още по-забележителни. Единствените му принадлежности бяха неговият неукротим сексапил и харизма, неговата безстрашна безразсъдна упоритост и неговите кахони с кралски размер.

Харуел беше член-основател и дълготраен вокалист на Smash Mouth, най-известен със своите оглавяващи класациите сингли „ All Star “ и „ I’m a Believer “.

По време на кариерата на Харуел групата е номинирана за " Грами " за най-хубаво поп осъществяване от дуо или група за " All Star ", ария, която по-късно придобива паметен статус след появяването си в саундтрака на анимационния филм " Шрек " от 2001 година

Самият Харуел постави огромни старания, с цел да усили ранната популярност на групата – персонално разнесе техния „ Astro Lounge “ на радиостанции в цялата страна, с цел да го пуснат в ефира.

„ Никога не вършим нищо обичайно “, сподели Харуел през 1999 година „ Никога не минаваме през входната врата. Винаги е задната врата, или отворен прозорец, или нещо сходно, с цел да се пуснат нашите неща. “

Откакто Харуел напусна групата през 2021 година, групата продължи да свири с новия водещ вокалист Зак Гууд.

„ Стив живееше 100% цялостен живот. Гори блестящо във вселената, преди да изгори “, приключи изказването си Хейс. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР