Почина шефът на борда на директорите на руския петролен гигант

...
Почина шефът на борда на директорите на руския петролен гигант
Коментари Харесай

Почина шефът на руския гигант Лукойл

Почина шефът на борда на шефовете на съветския петролен колос " Лукойл " Владимир Некрасов, оповестиха от компанията, представени от ТАСС.

" С надълбоко страдание оповестяваме за неочакваната гибел на ръководителя на Съвета на шефовете на ПАО " Лукойл " Владимир Иванович Некрасов. Според предварителното умозаключение на лекарите гибелта е настъпила вследствие на остра сърдечна непълнота ", се споделя в изказването.

Некрасов е роден през 1957 година, приключва Тюменския промишлен институт. Както се отбелязва в известието, той е работил в нефтената и газовата промишленост съвсем 50 години, в това число оглавявал компанията " Лукойл - Западен Сибир ", бил е първи вицепрезидент на " Лукойл ", консултант на президента на компанията и ръководител на борда на шефовете.

След началото на съветската инвазия в Украйна значително съветски предприемачи, доближени по един или различен метод до съветския президент Владимир Путин или ръководещите кръгове в Кремъл починаха по мистериозен или непонятен метод, без да са били заболели преди този момент. Някои починаха при съмнителни произшествия, като рухване от висок етаж. В последната година най-малко 15 високопоставени съветски предприемачи са умряли при самоубийства или необясними произшествия. Шестима от тях са свързани с водещите енергийни компании в Русия.

На 40-годишна възраст. Вероятна причина за гибелта му е ненадейно прекъсване на сърцето.

В света на киберспортовете Антон Черепенников беше прочут с прякора SNEG1. Неговата компания " Цитадела " създаде специфичен програмен продукт за " Роспромнадзор " , който позволяваше следене на съвсем всички консуматори на интернет в Русия . Това даде на управляващите опцията да подслушват телефонни диалози и да наблюдават интензивността на хората в интернет. Съгласно закон, признат от Държавната дума на Русия, операторите бяха задължени да употребяват този програмен продукт.

Внезапно умря и руски заместник-министър, Пьотр Кучеренко, , завръщайки се от посещаване в Куба.

Сред живите не са и високопоставени предприемачи като, началник на енергийна компания, и, някогашен ректор на авиационен институт. Други са, ръководител на " Лукойл ", и, топ управител на развойната корпорация на Далечния изток и Арктика. Смъртта на тези политици и предприемачи провокира интерес и въпроси по отношение на събитията към техните смъртни случаи.
 Урок с Пригожин за Тръмп и компания - рисково е за здравето да се има вяра на Путин
Урок с Пригожин за Тръмп и компания - рисково е за здравето да се има вяра на Путин

Винаги може да се договорите с Путин, а най-после той да каже: Катастрофата е покруса, беше надарен бизнесмен
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР