Почина американският комик Норм Кросби, който жонглираше с английския език

...
Почина американският комик Норм Кросби, който жонглираше с английския език
Коментари Харесай

Почина обичан американски комик

Почина американският комедиант Норм Кросби, който жонглираше с британския език и бе звезда през 60-те, 70-те и 80-те години на предишния век в телевизионни стратегии и спектакли в нощни клубове и казина, заяви Associated Press, представен от plovdiv24.bg.

Кросби (93 г.) е умрял в Лос Анджелис в събота от сърдечна непълнота, заяви снаха му Маги Кросби пред в. " Ню Йорк таймс ".

В началото на кариерата си Кросби взема решение, че би трябвало да се отличава с нещо от поколението комици, радващи се на популярност в множеството телевизионни шоу стратегии.

" Търсех свежи хрумвания и непрекъснато чувах по какъв начин хората не употребяват вярно думите. Започнах да употребявам това ", сподели той в изявление през 1989 година

Той наричаше фамозния педиатър Бенджамин Спок " доктор Спук " (призрак). С безизразно лице споделяше, че хората " би трябвало да изпитват незаинтересованост един към различен ".

Норман Лорънс Кросби е роден в Бостън през 1927 година " Като множеството комици, и аз бях занимателното дете и в фамилията, и в квартала. Винаги са ми казвали, че би трябвало да забавлявам хората ", сподели той през 1993 година

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР