Почина 6-годишното момченце, което беше пребито с метална тръба от

...
Почина 6-годишното момченце, което беше пребито с метална тръба от
Коментари Харесай

Почина 6-годишното дете, пребито с тръба от дядо си

Почина 6-годишното момченце, което беше пребито с железна тръба от дядо си в Монтана преди Нова година.

То е издъхнало тази заран в регионалната болница " Д-р Стамен Илиев ", заяви шефът на лечебното заведение доктор Тони Тодоров. Детето беше докарано в болничното заведение в кома с тежка черепно-мозъчна контузия, кръвоизлив в мозъка и с доста други пострадвания по главата и тялото. То беше оперирано по неотложност и лекарите направиха навреме всичко допустимо за спасяването му, само че контузиите бяха несъвместими с живота, разяснява доктор Александър Иванов от реанимацията на болничното заведение.

Бабата на детето, която също беше пребита, е в доста тежко положение. Тя е настанена в отделението по реанимация с заплаха за живота, заяви Нова телевизия.

Нападението е осъществено в апартамент в жилищния квартал „ Младост “, където живеело възрастното фамилията. 6-годишното внуче било на посетители на баба си и дядо си за празниците. След фамилен скандал дядото почнал да бие брачната половинка си и детето. Момченцето е откарано в монтанската болничното заведение в кома с огромна кръвозагуба. 

След побоя 66-годишният мъж опитал да избяга с колата си и да се самозапали. Спасен е и е настанен в " Приогов " с 30% изгаряния. Автомобилът му е изгорен изцяло.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР