Почетният президент на ЦСКА - Димитър Пенев също сподели очакванията

...
Почетният президент на ЦСКА - Димитър Пенев също сподели очакванията
Коментари Харесай

Димитър Пенев: Трябва да се пазим от грешки

Почетният президент на ЦСКА - Димитър Пенев също показа упованията си за утрешния мач-реванш сред " алените " и Титоград от първия кръг на Лига Европа. Стратега предвожда " алената " делегация към Подгорица.

" Отиваме на реванш, в първия мач записахме добър резултат, само че всеки един мач е друг и би трябвало да бъдем доста деликатни. Да играем от една страна съществено и от друга тъкмо. С доста точни дейности и правила. Както знаете от време на време вършим сами грешките, имам поради футболистите, и сами даваме благоприятни условия на съперника ", показа Димитър Пенев.

" Анализът е за треньорите. Мачовете са разнообразни. Единият е за купата на УЕФА, а другият е за шампионата, където грешката се отрази на равния резултат. След няколко мача, като се видят резултати, тогава ще се гледат точки и класиране. Грешки може да се получат, само че за един тим като ЦСКА, както и останалите тимове в петицата, непрекъснато се разясняват треньорите и управлението. "

" Смятам, че би трябвало да се пазим от неточности. Треньорите също ще го повторят. Да си пожелаем триумф. На вас, на ЦСКА, на Левски, на Локомотив. Все отново, когато се играят интернационалните мачове всички се радват на триумфа ", добави Любослав Пенев.
 Рубен Пинто: Не имам вяра, че нещо може да се обърка против Титоград
Рубен Пинто: Не имам вяра, че нещо може да се обърка против Титоград

" Имаме удобен задатък и сме любимци "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР