Почетният президент на Байерн Мюнхен Ули Хьонес каза, че клубът

...
Почетният президент на Байерн Мюнхен Ули Хьонес каза, че клубът
Коментари Харесай

Байерн не планира мащабна селекция през януари

Почетният президент на Байерн Мюнхен Ули Хьонес сподели, че клубът не възнамерява огромна селекция през зимния трансферен прозорец, макар  проблемите с травми в състава. 

" Ще взимаме нови попълнение, единствено в случай че имаме основна потребност от укрепване на състава. Но сигурно няма да има огромна атака на трансферния пазар “, сподели Хьонес в изявление за RTL/ntv.

Хьонес изясни, че Байерн е " бизнес дружество ", което възнамерява финансите си за идващите 10 години. Той дефинира като неразумни изказванията на треньора Томас Тухел, който неведнъж прикани за привличането на  дефанзивен халф.

Uli Hoeneß says there will be no major 'transfer offensive' in January: " If we feel that we need additions by then, we will do so. We can't always just live in the here and now, but we have to make sure this club is healthy for the next ten years. We're proud that we've been…
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
" Всеки уикенд на пейката имаме единствено национали, няма по какъв начин да приказваме за липса на ширина в състава “, сподели Хьонес.

Той отбрани решението на клуба да не притегля някогашния състезател на Байерн Мюнхен Жером Боатенг, който тренира известно време с баварците след приключване на контракта му с Олимпик Лион, само че по този начин и не получи предложение за контракт.

" Не можехме да картотекираме Боатенг за Шампионската лига и в случай че Байерн притегли различен бранител през зимния трансферен прозорец, това би означавало, че Жером на процедура щеше да бъде взет единствено за осем мача в Бундеслигата. В това няма икономическа логичност “, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР