Почетният плакет на Областния управител се връчва на Хаджи Снежана

...
Почетният плакет на Областния управител се връчва на Хаджи Снежана
Коментари Харесай

Кака Снежка почетена с плакет от губернаторът

Почетният плакет на Областния шеф се връчва на Хаджи Снежана Гарабед във връзка 25 години благотворителна активност. На 10 ноември 1993 година кака Снежка стартира своята задача на добротворство в Хасково и към този момент четвърт век не стопира да оказва помощ на нуждаещите се. В благодарствения адрес до Областният шеф на Хасково Станислав Дечев декларира:

Уважаема госпожо Гарабед, за мен е чест да Ви поздравя във връзка 25 години от началото на Вашата благотворителна активност!

Вие сте институция, която работи по законите на човечността! С огромното си сърце и неизмерима добрина Вие успяхте да помогнете на стотици деца и хора в потребност. С нестихващата си сила ангажирахте хиляди донори от цяла България. Вашата благодеятелност, от една страна оказа помощ на нуждаещите се, а от друга- научи всички ни да бъдем съпричастни и положителни.

Уважаема госпожо Гарабед, с голямо самопризнание и признателност към Вашата благодеятелност Ви адресирам моите откровени пожелания за здраве, несекваща сила и задоволеност!

Благодаря Ви, че ми предадохте най-ценния урок: „ Богат е този, който дава! “ Честит празник!

Хаджи Снежана Гарабет благодари за почетното отличие и призна, че то колкото я радва, толкоз и я задължава. Тя посвети Почетния плакет на всички донори, които през тези 25 години са й повярвали. „ Защото без великодушните сърца на донорите, моята задача не би била допустима “, призна кака Снежка.

Благодетелката сподели на губернатора, че ще му благодари с речта, която е споделила, когато е станала почетен жител на Хасково на 8 септември 2007 година.

" Да бъдеш почетен жител на Хасково е, колкото влиятелно, толкоз и задължаващо. Тази премия, която получих през днешния ден не е единствено моя. Тя е на всички донори, които през годините са давали своята милостиня и в случай че тях ги нямаше, и мен нямаше да ме има тук в този момент. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР