Победителят от последния сезон на "Фермата" Яни Андреев най-накрая успя

...
Победителят от последния сезон на "Фермата" Яни Андреев най-накрая успя
Коментари Харесай

Яни от Фермата рути вдовицата Виолета, уважиха Гинчев в Берлин /снимки/

Победителят от последния сезон на "Фермата " Яни Андреев най-сетне съумя да смъкна колежката си от шоуто Виолета Тодорова, заяви "Телеграф ".
Двамата с вдовицата се сваляха през огромна част от предаването, а Виолета по този начин и не отвърна на възприятията му, само че не ги и отхвърли. Месец и половина след края на предаването Яни съумя да извърши фантазията си – да види прасковката на Вили, както самият той се изрази в един от епизодите. Във "Фермата " двамата имаха много закачки, само че не престъпиха границата, въпреки да реализираха няколко целувки и разтривки пред камерата.
След успеха си в шоуто Яни съобщи: "С Вили си прекарвах ужасно вътре и не мислехме непрестанно за играта. Това направи престоя ни там доста потребен и мина леко, без напрежение и борби. Отношенията ни сега са чисто другарски и 100% ще си останем такива и след предаването ".
Очевидно към този момент другарството им е минало на по-висша фаза. За феновете остана загадка какво мисли майката на Яни за Виолета, която е вдовица и има две дребни деца.
Влюбените си направиха сантиментална екскурзия до Берлин, където гостуваха на сътрудника им от шоуто Иван Гинчев и неговата брачна половинка, които са в очакване на второто си дете. От щастливите фотоси в обществените мрежи се вижда, че те са се наслаждавали оптимално на времето си дружно и са обиколили някои от най-интересните места в града.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР