Победителят от Игри на волята похарчи наградата. Иван Рълев, за

...
Победителят от Игри на волята похарчи наградата. Иван Рълев, за
Коментари Харесай

Напразно: Мацки се навъртат около победителя от „Игри на волята“, но той вече е похарчил 100-те бона

Победителят от " Игри на волята " похарчи премията. Иван Рълев, за който " България Днес " писа, че победи на Арената, влага 100-те бона, който влизат в банковата му сметка преди няколко месеца. Както е известно, фотосите на шоуто са завърши през лятото. Преди дни зъботехникът отвори чисто нова дентална лаборатория.



Въпреки че е едвам на 25 години, Рълев към този момент има бизнес, с какъвто не могат да се похвалят редица негови връстници. А инвестицията му сигурно ще се отплати, и то скоро. Рълев събира близки и познати на откриването. Освен брат му Николай, който също бе част от формата, участват и негови съотборници. Събитието почита и участникът  от предния сезон Ники Чакалов. Чакала, както е прочут спортистът, приготвя Рълев за шоуто. Изглежда, тренировките дават резултата, тъй като Иван отвява конкуренцията.

" Голяма крачка правиш, а си единствено на 25. Радвам се и се гордея с теб, че превръщаш фантазиите си в действителност " , гласи посланието на Чакалов към Рълев.

В същото време стана ясно и по какъв начин Иван съумява да стигне до огромния триумф. Рълев побеждава Момчил в епична борба седмици преди огромния край. Така той му лишава всичките грошове и с помощта на тях стига до последните трима на арената. Останалите са Крум и Мастагарков. Покрай Рълев са почнали да се навъртат редица мацки. Роденият в Симитли мачо няма публична половинка. А ползата към него не стопира.

Рълев другояче показва много разточителен метод на живот. Още преди да завоюва " Игрите ", той почива в лъскави хотели. Винаги е облечен в маркови и скъпи облекла, което подухва на мисълта, че фамилията му има благоприятни условия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР