Победителят на Jacksonville Jaguars Foye Oluokun подписа тригодишно удължаване на

...
Победителят на Jacksonville Jaguars Foye Oluokun подписа тригодишно удължаване на
Коментари Харесай

Jaguars LB Foye Oluokun подписва 3-годишно удължаване, което включва гарантирани $22,5 милиона, казва източник на AP

Победителят на Jacksonville Jaguars Foye Oluokun подписа тригодишно удължение на контракта в петък, което включва $22,5 милиона обезпечени, сподели човек, осведомен с договарянията.

Човекът приказва с Асошиейтед прес при изискване за анонимност, защото финансовите детайлности не бяха оповестени обществено. Агентът на Oluokun, AJ Vaynerchuk, удостовери продължителността на удължаването на X, някогашен Twitter.

28-годишният Oluokun навлизаше в последната година от тригодишен контракт на стойност 45 милиона $, който подписа през 2022 година, Той трябваше да брои 21,75 милиона $ по отношение на тавана на заплатата през 2024 година Очаква се удължаването да понижи неговия таван и да сътвори в допълнение пространство за Джаксънвил да подпише повече свободни сътрудници и идния план клас.

След като водеше. в НФЛ по борби през 2021 година и 2022 година, Олуокун приключи четвърти предишния сезон със 173. Той е шестият състезател от 2000 година насам, записал минимум 150 борби в три поредни сезона, огла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР